Ambalaje-oradea.ro

Depozit cu produse pentru industria de packaging. Comercializam gama completa de produse, cu livrare din stoc. Fie produse din folie cu bule, sau carton, sau benzi adezive, sau pungi si sacose tratate sau nu ESD, pe ambalaje-oradea.ro le gasiti pe toate. Preturi promotionale pentru clientii gold

Tag-uri: ambalaje din carton, folie cu bule, banda adeziva, folie stretch, cutii carton

Airfoam.ro

Airfoam este brandul dedicat produselor din polietilena expandata. Prin acest brand partenerul nostru comercializeaza folie din polietilena expandata (Folie PEE), folie pentru parchet, banda perimetrala si sheeturi.

Tag-uri: folie PEE, banda perimetrala, folie parchet, pungi din PEE, profile PEE

Airbubble.ro

Partenerul nostru comercializeaza prin brandul sau”airbubble” folie cu bule si produse din folie cu bule precum: plucuri si sheeturi.

Tag-uri: folie cu bule, pungi si plicuri, folie cu bule ESD

Tape.ro

Banda adeziva manuala sau automata, personalizata sau simpla, banda de semnalizare, banda dublu adeziva sau banda PVC, sunt doar cateva produse comercializate de partenerul nostru. Benzi adezive acrilice, solvent sau hotmelt la calitate maxima.

Tag-uri: banda adeziva, banda adeziva automata, banda dublu adeziva, benzi adezive personalizate

Axtrom.ro

Producator de produse din polietilena, folie cu bule. Axtrom.ro comercializeaza si produse din industria de packaging.

Tag-uri: benzi adezive, folie cu bule, carton, polietilena, folie stretch.

Stretch.ro

Stretch.ro comercializeaza folie stretch manuala si automata. Livrari din depozit. Pe langa folia stretch de diferite dimennsiune, comercializeaza si dispansere de folie stretch.

Tag-uri: folie stretch manuala, folie stretch automata, dispensere folie stretch